samarbetspartners

>

www.dlbygg.com

Vi är ett etablerat byggföretag som utför de vanligt förekommande byggtjänster: nybyggnader, ombyggnader, renoveringar och tillbyggnader. DL BYGG AB hjälper både privatpersoner och företag i Stockholm med omnejd. Inget projekt är för litet eller avancerat för oss. Varmt välkommen!info@dlbygg.com

 

linnapp.se

Det här är viEtt företag som vill komma med unika erbjudanden till kunder i alla åldersgrupper. Vår mission ”Alla ska ha rabatt!” Alla ska få det billigare – Alla ska erbjudas Sedan urminnes tider har människan haft behov. Hela tiden växer våra behov och nya upplevelser efterfrågas dagligen.

Vi vill bygga korta broar mellan företagen och konsumenterna. Erbjudanden skall enkelt nå fram till konsumenterna och även vara lättillgängliga för konsumenterna. Därför vill vi genom oss erbjuda ett unikt kort som är kostnadsfritt för alla konsumenter. Du som vill ha mer för mindre och att erbjudanden skall nå dig direkt och enkelt skall ha detta kort! Vi vill att alla ska ha nytta av detta koncept, både företag som konsument.

Som konsument får du exklusiva erbjudandena till bra priser och även veta vad företagen i din stad har att erbjuda i god tid. Som företag når man ut till alla målgrupper och era erbjudanden kommer att vara exklusiva för konsumenterna och ni kommer ha möjligheten att vara en del av ett stort nätverk av konsumenter. Både konsumenter och företag skall gynnas av detta koncept. Vi hoppas alltid på en högklassig upplevelse för både konsumenter och företag och båda parter är viktiga för varandra!