Terminal, Lager, Köpcentrum & Bygg-städning

Terminal – Lager – Köpcentrum – Byggstädning
Inga uppdrag är för stora för oss!
Vi antar oss alla utmaningar. Vi har en stor kunskap gällande storstädning, vare sig det gäller terminaler, lager, köpcentrum eller byggstädning.
För terminal och lager har vi helhetslösningar där vi erbjuder proffsig personal samt professionell utrustning såsom skurmoppar till skurmaskiner. Många glömmer ofta vikten med terminal och lagerstädning vilket kan leda till dålig arbetsmiljö för dig och din personal. Oftast prioriteras inte terminal och lagerstädning lika mycket som kontorsstädning av arbetsgivare och städfirmor, det tycker vi är ett misstag. Det är enligt oss viktigt med god miljö på varje arbetsplats, ”en ren miljö ger hälsosammare personal och trevligare arbetsmiljö ”.
Vid städning av köpcentrum erbjuder vi två olika alternativ av städning. Ena alternativet är natt/morgon/kväll städning då köpcentrumet är stängd. Det andra alternativet är under dagens gång då butikerna är öppna och kunder rör sig runt omkring i köpcentrumet. Ta gärna kontakt med oss kring funderingar så hjälper vi mer än gärna er. Vi hjälper er även med råd och tips för att få en effektivare städning.
Byggstädning är en städtjänst som de senaste åren har blivit alltmer populärt. Byggbranschen är tuff och företag nekar sällan jobb som de erbjuds. För att tjäna in tid och kunna gå vidare till nästa projekt så anlitar fler och fler byggföretag städfirmor för att städa undan efter dem snabbt och effektivt. Detta leder till att byggföretagen professionellt och effektivt kan lämna ena projektet och påbörja ett annat.

12 3 4 5 6